restaurant nunta bucuresti

Restaurant Nunta Bucuresti

Restaurantul Ultimul Don cu o atmosfera eleganta si placuta va sta la dispozitie cu mese pentru organizare nunta, bucataria romaneasca traditionala dar si cea internationala va asteapta prin savuroasele retete ale bucatarului sef, fiind un loc perfect pentru sarbatorirea evenimentelor importante din viata dumneavoastra precum ar fi cununia sau nunta.


Va oferim un salon spatios, care se poate reorganiza in functie de preferinta clientului, un meniu cu un pret competitiv si accesibil, personal calificat si amabil, muzica ambientala si cu siguranta, o experienta memorabila.


Ca urmare a numeroaselor solicitari, Ultimul Don din sector 6 Bucuresti poate fi recomandat ca restaurant nunta Bucuresti si a realizat pentru dumneavoastra un meniu special. Puteti consulta pretul acestuia accesand pagina organizare evenimente. La cerere va putem oferi si alte meniuri de nunta, personalizabile in functie de preferinta dumneavoastra, din bucataria internationala sau romaneasca.


Meniuri restaurant nunta Bucuresti

Atat meniul specific italian dar si romanesc cat si bauturile sunt atent selectate pentru a va satisface gusturile sau preferintele.Vedeti adresa restauratului Ultimul Don pe o harta mai mare

Serviciile de servire sau de organizare va sunt puse la dispozitie pentru organizare nunta de o echipa pregatita corespunzator si de un personal profesionist.


In functie de preferintele dumneavoastra si a invitatilor pe care ii aveti, meniurile pot suferi modificari pentru a satisface toate gusturile, de asemenea daca doriti un meniu in totalite personalizat acest lucru poate fi posibil, avand o discutie in prealabil cu bucatarul sef dar si cu managerul restaurantului.


Noi, la restaurantul Ultimul Don, ne dedicam tie pentru a savura fara griji cele mai importante momente din viata, fiind pregatiti cu meniuri de calitate, personal calificat, muzica preferentiala si completand cu un local elegant, cu terasa, totul pentru o nunta de vis si pentru a ne incadra ca restaurant nunta Bucuresti.


Localul restaurantului vs terasa pentru nunta in Bucuresti

Ultimul Don din Bucuresti va ofera atat un local inchis cu aproximativ 40 de locuri pentru a va bucura de o receptie rezervata si intima dar si de un bar care poate fi utilizat ca un bufet suedez, oferind astfel invitatilor o noua perspectiva. Spatiul este destul de generos, oferind loc pentru dansuri, servirea meselor sau pentru formatia preferata.


local si salon nunta sector 6 Bucuresti

Terasa restaurantului, este mult mai incapatoare decat localul inchis, unde pot intra peste 50 de persoane si care va ofera cu totul alta atmosfera, terasa fiind decorata cu flori, accesorii de gradina, oferind un decor linistitor, intim la aer liber pentru a va bucura de invitati intr-o atmosfera mult mai destinsa. Indiferent care este alegerea facuta, serviciile noastre vor fi la dispozitia dumneavoastra, iar daca decideti sa folositi atat localul cat si terasa dispuneti de peste 100 de locuri pentru invitati dar si de preturi preferentiale.


Contacti restaurant nunta Bucuresti

Puteti intra in contact cu reprezentatii Ultimul Don pentru organizare nunta atat prin telefon la numerele 0766.887.893, 0740.220.322, 0722.238.752 sau prin e-mail la office@ultimuldon.ro dar si la adresa Intrarea Silistraru, sector 6. Daca aveti intrebari sau doriti orice alte informatii referitor la eveniment, meniuri, preturi, de asemnea puteti sa contactati reprezentati restaurantului.


Urmareste-ne Restaurantul pe Facebook

Vezi restaurantul
Ultimul Don pe Google +

Restaurant si terasa
in Bucuresti sector 6