Organizare Botez

Restaurant botez

Localul nostru, spatiul verde, terasa sau spatiul de interior sunt potrivite pentru o petrecere dar si ca aranjare si servicii va stam la dispozitie pentru organizare botez intr-un restaurant rafinat din Bucuresti.


Preturile competitive pentru serviciile noastre dar si experienta dobandita de-a lungul anilor in organizarea diferitelor evenimente, ne incadreaza ca pe o echipa cu o perspectiva profesionista si eficienta in oferirea de organizare botez sau petreceri pentru tineret si copii. Nu va oferim doar spatiul dar venim in ajutorul dumneavoastra cu meniuri preferentiale pentru invitati si cu diferite ornamente, muzica, bauturi si servicii.


Cel mai important intr-un astfel de evenimente il constituie spatiul. De aceea puteti alege intre o terasa extrem de spatioasa, intima si eleganta cu multa verdeata sau localul inchis ce poate oferi mult mai multa intimitate pentru organizarea unui botez. De asemenea echipa noastra va pune la dispozitie un bar special amenjat in terasa restaurantului care poate fi folosita ca un bufet suedez, atrangand astfel invitatii si oferind o atmosfera mai degajata.


Restaurant botez Bucuresti


Vedeti adresa restauratului Ultimul Don pe o harta mai mare

Echipa restaurantului Ultimul Don este pregatita sa va ofere gama completa de servicii. In acest sens oferim clientilor nostri un spatiu amplu de desfasurare, personal calificat de servire si doua tipuri de meniuri de botez. Acestea au fost create pentru a imbina oferirea unor feluri de mancare alese cu un pret competitiv si accesibil. Puteti consulta meniurile noastre in pagina dedicata de organizare evenimente.


Indiferent de numarul invitatilor, fie ca este vorba de prieteni sau de rude ce vin de departe meniul nostru poate fi personalizat in functie de necesitati,cu preparate Italiene, Romanesti sau din bucataria internationala iar dumneavoastra alegeti consistenta lui. Spatiul restaurantului din Bucuresti pentru botez este unul generos, oferindu-va peste 100 de locuri.


Servicii si preturi pentru organizarea unui botez

Stim cat de important este meniul sau mancarea in sine pentru organizare botez, de aceea bucatarii profesionisti va sunt la dispozitie fara a va ingrijora ca mancarea nu este pregatita la timp sau ca platoul nu este suficient de organizat.


Restaurantul Ultimul Don va ofera cele mai calitative organziari de evenimente si un spatiu amenjat special pentru organizare botez.


In cazul in care sunteti interesat de un local sau de un salon de botez in Bucuresti, contactati-ne prin telefon la 0766 887 893, e-mail office@ultimuldon.ro sau la adresa Intrarea Silistraru, sector 6 iar un reprezentat al restaurantului va va oferi toate informatii si detalii cu privire la organizarea unui botez in cadrul localului nostru.


Urmareste-ne Restaurantul pe Facebook

Vezi restaurantul
Ultimul Don pe Google +

Restaurant si terasa
in Bucuresti sector 6