Contactati-ne !!


Restaurantul Ultimul Don situat la adresa Intrarea Silistraru, sector 6, Bucuresti este administrat de SC EDIGRAM SRL avand urmatoarele date de identificare CUI 16422613 ,respectiv Nr. Reg. Com J40/7754/2004.


Pentru orice fel de nelamurire puteti contacta un reprezent al restaurantului Ultimul Don utilizand datele de contact din partea dreapta a paginii sau completand formularul online de contact.


Mijloace de transport catre Ultimul Don:


- Metrou: statia Lujerului , de unde puteti lua tramvaiul 41 o statie sau merge pe jos 300 m in directia mall-ului Plaza Romania


- Tramvai: 8, 25, 35, 41, 47


- Autobuz: 137, 138


Coordonate GPS: (44.429026 , 26.036751)


Harta este interactiva, punctul albastru reprezentand locatia restaurantului Ultimul Don. Puteti schimba regiunea vizualizata facand click stanga in interiorul hartii si tragand de mouse in directia dorita. De asemenea puteti mari sau micsora harta utilizand butoanele plus respectiv minus din partea stanga sus.


Pentru o vedere la nivelul solului (Google Street View) realizati click stanga pe icoana galbena simbolizand un om in miniatura (deasupra butonului +) si plasati-o pe Bd Timisoara sub markerului rosu.


Message

Multumim pentru ca ne-ati contactat. Un reprezentat al restaurantului Ultimul Don va intra in contact cu Dumneavoastra curand.

Urmareste-ne Restaurantul pe Facebook

Vezi restaurantul
Ultimul Don pe Google +

Restaurant si terasa
in Bucuresti sector 6