stand up comedy cu mariusUn show fara vulgaritate, realizat de unul dintre cei mai mari actori din Romania, Marius Gheorghiu revine in cadrul restaurantului Ultimul Don, cu un show incediar de stand up comedy, ce va putea fi urmarit in seara de Vineri 11 Aprilie, incepand cu ora 21.00. Suportul artistului este de 15 lei / persoana iar odata cu noi glume si povestiri umoristice ale lui Marius Gheorghiu, Ultimul Don va asteapta intr-un nou ambinet, mai generos ca spatiu dar la fel de elegant si intim.

Marius este unui din entartainer-ii emisiunii Bingo Romania si il puteti vedea in fiecare duminica pe Kanal D, Iar cand pleaca de la Tv, Marius face spectacol!
Comediantul care te binedispune in orice conditii, tipul acid care da de pamant cu complexele oamenilor, galantul din provincie ajuns la Bucuresti sau cuceritorul fetelor din statiile de autobuz, Marius face spectacol!
Cu peste 1500 de aparitii in show-uri de stand up comedy cat si Antena 1, Antena 2, Kanal D sau TVR, hai sa vezi un stand up care merita!
Pentru ca el nu e misogin.. el e Marius!

Rezervari Stand up Comedy cu Marius Gheorghiu

Pentru show-ul din data de 11 Aprilie ora 21.00, puteti face rezervari la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0766.887.893 ,
0740.220.322,  0722.238.752 sau la adresa de e-mail office@ultimuldon.ro. De asemenea ne puteti contacta in cadrul adresei din Bucuresti, Intrarea Silistraru, sector 6. Mai multe detalii la sectiunea de contact a restaurantului Ultimul Don.

Comenteaza !

comentarii

Posted in: comunicate.
Last Modified: April 7, 2014