rezident-azil-de-batraniCum azilele de batrani sunt intr-o continua dezvoltare, iar numarul persoanelor care abordeaza aceste institutii pentru apropiatii lor sunt din in ce mai mari, angajatii acestor camine de batrani trebuie sa stie cum sa faca fata unor situatii dificile impuse de rezidenti intr-un mod optim pentru ambele parti. Un asistent medical sau un infirmier are cu siguranta parte de situatii provocatoare in multe dintre activitatile sale, deoarece multi rezidenti pot avea resentimente si pot actiona fata de cei care incearca sa ii ingrijeasca. De aceea daca aveti de-a face cu un rezident dificil putina intelegere poate rezolva multe dintre probleme. Exista multe metode de a face fata unui rezident dificil si de a face situatia mai usoara pentru toti cei implicati.

Discutati cu medicul care se ocupa de supraveghere batranilor si excludeti orice problema fizica sau psihica precum Alzheimer. Intr-un camin de batrani pot veni zeci de pacienti cu diferite probleme care pot fi remediate printr-un tratament adecvat si o ingrijire prompta. Odata ce conditia medicala a fost exclusa va puteti axa pe alte modatalitati pentru a rezolva situatia.

Oferiti-va timpul necesar pentru a cunoaste rezidentul. Care sunt lucrurile care ii plac sau ii displac, ce anume il calmeaza si ce ii provoaca disconfort sau sa ii intelegeti mai bine trecutul. In cazul in care va oferiti timpul necesar de a discuta astfel de principii cu rezidentul, se poate crea o legatura intre voi doi care il va determina pe acesta sa fie mult mai calm si mai bine dispus. Detalii suplimentare am gasit la adresa https://azil-de-batrani-bucuresti.ro/, caminului de batrani Domnesti, care detin o vasta experienta in domeniu iar website-ul detine informatii din belsug.

Consultati-va impreuna cu rezidentii vostri pentru a cunoaste exact ceea ce ii place sa faca bazandu-va pe activitatile care le aveti in azilul de batrani. Oferiti o supraveghere deosebita atunci cand este implicat in activitati reacreative, cand se ofera ingrijirea medicala sau atunci cand se deplaseaza in exteriorul caminului, in cazul activitatilor individuale. Daca ii veti concentra atentia asupra altor lucrurile, decat problemele care il inconjoara, veti putea avea un rezident mult mai linistit.

Asigurati-va ca in cadrul sederii sale intr-un azil de batrani rezidentul dvs. are suficiente vizite din partea celor apropiati, deoarece acestia pot avea stari de nervozitatea cand traiesc cu impresia ca sunt uitati de cei apropiati sau cand sunt plictisiti. Daca familia acestuia nu poate oferi vizite dintr-un motiv sau din altul, puteti ruga voluntarii din apropierea dvs. sa faca vizite cat mai des posibil.

Concluzia este ca trebuie descurajat comportamentul negativ nerecompensandu-l. Faceti tot posibilul sa nu ii dati motive sa aibe reactii de furie, trebuie sa fiti intelegatori si calmi in activitatile desfasurate si cel mai important incercati sa priviti lucrurile si din punctul lor de vedere.

Save

Save

Comenteaza !

comentarii