concurs 8 martie Ultimul DonIn data de 8 Martie 2014, restaurantul Ultimul Don v-a pregatit o surpriza delicioasa. Invitam doamnele in seara de 8 Martie in cadrul restaurantului nostru insotite fie de partener, fie de o prietena pentru a savura din preparatele atent pregatite de restaurantul nostru in mod GRATUIT. Practic, Ultimul Don ofera o masa gratuita unui cuplu prin tragere la sort, avand la dispozitie trei meniuri la alegere. Iata regulamentul concursului:

Conditiile de participare

1. In cadrul acestui concurs pot participa atat doamnele cat si barbati care doresc sa ofere o seara deosebita partenerei de viata.

2. Pentru inscriere va rugam oferiti un like sau un share anuntului nostru de pe pagina de facebook oficiala la urmatoarea adresa: LINK

3. Nu in ultimul rand va rugam sa trimiteti un mail la adresa concurs@ultimuldon.ro dupa urmatorul model:

  • Numele Dvs.:
  • Adresa de e-mail:
  • Numar de telefon:

Toate informatiile sunt confidentiale si nu vor fi facute publice de catre restaurantul Ultimul Don sau redistribuite.

Cum putem castiga ?

Toti participantii acceptati, vor fi invitati in seara de 8 Martie in restaurantul Ultimul Don din Bucuresti, Intrarea Silistraru, Sector 6, langa Plazza Romania, iar prin tragere la sort unul dintre acestia vor primi din partea noastra o masa GRATUITA pentru doua persoane. Meniul pe care vi-l punem la dispozitie pentru doua persoane este urmatorul:

  1. Piept de rata cu piure de pastarnac si reductie de portocale – 43 lei
  2. Risotto cu fructe de mare – 25 lei
  3. Paste cu somon si sos de citrice – 22 lei

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarele 0766.887.893 / 0740.220.322 / 0722.238.752

Comenteaza !

comentarii